PrimeTech
« AGW stack Managementul componentelor »
Statusbar
Statusbar

În partea de jos a ecranului se află bara de status. În aceasta apare denumirea utilizatorului autenticicat. În plus apar două butoane:

  • butonul de mesaje chat noi. Acesta îşi va schimba culoarea în verde atunci când pe chat se primeşte un mesaj nou. Click pe acest buton va duce la tabul de chat.
  • Butonul de alerte noi. Atunci când în status apare o alertă nouă butonul va deveni verde. Click pe acest buton va duce la tabul status

În partea dreaptă a barei de status se află două buline care inidcă statusul de conectare.

Prima, cea din stânga, dacă este verde indică faptul că Arena GateWay a răspuns la ping şi deci este conectată. Dacă după un minut, la următorul ping, răspunsul întârzâie bulina va deveni portocalie şi în cele din urmă roşie. Acest fapt indică o posibilă deconectare de la sistemul de tranzacţionare BVB. De asemenea dacă se stă cu săgeata de la maus pe bulină va apărea ora ultimului ping de la Arena.

A doua bulină indică starea de conectare a clientului la server. Dacă bulina este roşie înseamnă ca nu mai există conexiune între client şi server. Dacă se stă cu săgeata de la maus pe bulină se va vedea ora ultimului ping către server şi timpul de răspuns al conexiunii.

« AGW stack Managementul componentelor »

RSS Feed Flux RSS