PrimeTech
« Adăugare Inventare »
Prelucrare - Import

In cadrul submeniului Import, se pot importa date despre carti de la alte biblioteci. Aceste biblioteci pot fi accesate selectand link-ul corespunzator. Se introduce un titlu care se doreste a fi cautat, si se apasa butonul Cauta sau Enter.

Alegeti de unde doriti sa faceti import de carte. Fiecare dintre link-urile prezentate reprezinta o adresa catre un server unde se afla instalat BiblioPhil. Daca nu aveti conexiune la internet folositi "http://localhost/petredulfu". Aceasta baza de date se gaseste pe calculatorul de pe care utilizati BiblioPhil. Rolul ei este de a va ajuta sa importati titluri de carti in baza de date fara a fi nevoie sa scrieti totul manual.

Celelalte link-uri necesita conectare la internet. Astfel, spre exemplu, daca doriti sa importati titluri de carti de la Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" din Baia Mare, utilizati link-ul "http://bibliophil.bibliotecamm.ro".

Nota: Daca conexiunea dvs. la internet este foarte slaba, sau are fluctuatii, atunci e posibil ca datele sa ajunga intr-un timp mai indelungat.

Daca ati gasit cartea cu datele cautate atunci puteti confirma importul apasand butonul Confirmare. Dupa apasarea acestui buton, datele cartii sunt introduse in baza de date, insa puteti efectua modificari asupra ei in macheta care apare.

Sunteti informat ca importul s-a facut cu succes si puteti modifica datele cartii nou-introduse.

« Adăugare Inventare »

RSS Feed Flux RSS