PrimeTech
  Import »
Prelucrare - Adăugare

Submeniul Adaugare ofera posibilitatea de a introduce datele unei noi carti sau de a modifica datele uneia deja existente. Astfel, introduceti un titlu, si apasati butonul Verifica. In tabelul rezultat, veti avea intotdeauna pe prima linie titlul pe care l-ati introdus pentru cautare. Acest titlu face referire la posibila adaugare a unei noi carti.

Daca efectuati un dublu-click pe acest titlu, se va genera macheta de adaugare/modificare carte. Introducerea de noi date se poate face si cu ajutorul unei liste din care sa selectati o valoare. De exemplu, pentru a adauga in campul Tipografie o tipografie pe care ati mai introdus-o, plasati-va pe campul Tipografie si apasati combinatia de taste CTRL+INS (Control+Insert). Va aparea un mic chenar in care puteti face cautare rapida. Astfel, pentru a introduce numele tipografiei Romcart efectuati o cautare scriind primele litere ale acestui nume (de ex.: 'rom'), apoi puteti sa o cautati in lista si sa o selectati ca valoare pentru campul Tipografie.

Nota: Daca nu gasiti in lista valoarea cautata, atunci o introduceti manual. Acest lucru este necesar doar o singura data, deoarece dupa ce ati introdus o noua valoare aceasta va aparea ulterior in lista de cautare.

In campurile din macheta de prelucrare se pot introduce texte care pot contine caractere precum +, -, ;, @ sau altele, insa nu veti putea sa introduceti TAB sau ENTER (pentru a introduce text pe linie noua) deoarece acestea au semnificatii prestabilite in program. Daca intr-un camp doriti sa introduceti spatii mai mari intr-un text, utilizati tasta SPACE.

  Import »
Adăugare
Import
Inventare

RSS Feed Flux RSS