PrimeTech
Windows Vista
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Business
Windows Vista Home

Mai uşor

Terminaţi treaba şi trăiţi-vă viaţa! Căutarea, utilizarea, gestionarea şi partajarea informaţiilor pe PC-ul dvs sau pe Web sunt mai uşoare şi mai rapide ca oricând

O imagine mai limpede a lucrului curent cu Windows Aero şi comutarea rapidă între ferestre sau activităţi utilizând caracteristica Răsfoire ferestre 3D şi miniaturile live. Puteţi găsi cu uşurinţă elementele căutate — atunci când aveţi nevoie de ele, utilizând Căutarea instantanee şi examinările de tip pictogramă live care afişează conţinutul real al fişierelor. Şi dacă tot sunteţi aici, creşteţi-vă productivitatea personală prin accesul instantaneu la informaţiile importante, utilizând Bara laterală şi miniaplicaţiile Windows. Plasaţi aceste miniaplicaţii gadget uşor de utilizat şi particularizate pe spaţiul dvs de lucru şi descoperiţi rapid informaţiile căutate.

Mai sigur

Relaxaţi-vă, securitatea şi integritatea PC-ului dvs sunt automatizate pentru orice acţiune întreprinsă, aşa că vă puteţi concentra asupra activităţilor care vă fac plăcere

Faceţi copii de rezervă şi păstraţi întregul conţinut stocat pe PC — acele fotografii digitale nepreţuite, documente importante, filme făcute de dvs şi muzica extrasă cu preţul atâtor ore — cu ajutorul caracteristicii Salvare de rezervă Windows. Puteţi naviga online mai liniştit, utilizând Windows Internet Explorer 7, care vă ajută să vă protejaţi PC-ul şi informaţiile personale împotriva software-ului rău intenţionat, site-urilor Web frauduloase şi înşelătoriilor online. Cu ajutorul caracteristicii Controale parentale centralizate, puteţi să gestionaţi securitatea familiei mai uşor, prin stabilirea accesului la anumite site-uri Internet, puteţi să gestionaţi jocurile jucate în funcţie de clasificare şi puteţi să gestionaţi chiar şi durata pe care copiii dvs o petrec la computer în timpul săptămânii. Şi cu Windows Defender, care vă protejează PC-ul, puteţi evita ferestrele pop-up, performanţa lentă şi ameninţările de securitate cauzate de programe spion şi orice alt software nedorit care încearcă să se instaleze pe PC-ul dvs.

Divertisment

Alegeţi Windows Media Center! Creşteţi posibilităţile de a vă bucura şi de a partaja emisiuni TV, fotografii, muzică şi jocuri — în camera de zi sau în întreaga casă — totul cu un simplu clic pe telecomandă

Windows Media Center schimbă modul în care vă puteţi bucura de emisiunile TV înregistrate, fotografii, muzică, filme făcute de dvs şi DVD-uri pe PC-ul dvs. Indiferent dacă staţi în faţa PC-ului şi utilizaţi mouse-ul sau sunteţi aşezat pe canapea şi utilizaţi o telecomandă Windows Media Center, puteţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de divertisment, în ritmul dvs. Şi nici nu este necesar să limitaţi experienţa Windows Media Center la PC. Utilizând dispozitivul Xbox 360 conectat la reţeaua cu fir sau fără fir din casa dvs, vă puteţi bucura de experienţa Windows Media Center prin intermediul unui televizor instalat în alte camere din casă.

Mobil

Luaţi totul cu dvs! Bucuraţi-vă de divertisment, conectaţi-vă şi partajaţi informaţiile cu prietenii şi familia în timp ce călătoriţi

Luaţi tot divertismentul cu dvs, oriunde v-aţi afla, cu Windows Media Center pe un PC mobil. Puteţi să optimizaţi alimentarea şi setările mobile care sunt critice pentru a rămâne conectat în timp ce călătoriţi — totul dintr-o singură locaţie, cu Centrul de mobilitate Windows. Utilizând Centrul de sincronizare Windows, vă puteţi asigura că toată muzica, toate contactele şi toate imaginile sunt sincronizate cu celelalte dispozitive mobile, astfel încât să le puteţi lua cu dvs oricând. Centrul de reţea şi partajare oferă acces facil la reţelele fără fir pe care le utilizaţi, de acasă sau din oraş din hotspot-ul preferat, păstrându-vă conexiunea şi productivitatea oriunde v-aţi afla. Şi, în timp ce călătoriţi, lucraţi în modul dorit utilizând opţiunile pentru atingere, introducerea cernelii digitale şi scrisul de mână. Tehnologia Windows pentru Tablet PC şi scris dă o notă cu adevărat personală experienţei oferite de PC-ul dvs notebook.

Pentru acasă

Aflaţi mai multe despre modul în care Windows Vista transformă utilizarea PC-ului dvs într-o experienţă mai simplă, mai sigură şi mai distractivă, oricând şi oriunde

Amintiri - Fotografiile dvs favorite sunt blocate în PC-ul dvs sau vă luptaţi în continuare să creaţi filmul dorit? Windows Vista este răspunsul. Cu instrumente simplificate pentru încărcare, trunchiere, decupare şi creare, este mai uşor şi mai plăcut să împărtășiți amintiri!

TV şi filme - Programul emisiunilor sau programul dvs de lucru? Până acum era ori una, ori alta. Cu Windows Vista, puteţi decide nu doar ceea ce doriţi să vizionaţi, ci şi momentul şi locul vizionării. Bun venit în viitorul divertismentului!

Muzică - Melodiile preferate vă vor deveni şi mai dragi. Stocaţi toate melodiile, descărcaţi altele noi şi distraţi-vă cu noile funcţionalităţi care vă permit să căutaţi, să mixaţi şi să ascultaţi toate melodiile pe care vi le-aţi dorit vreodată.

Jocuri - Windows Vista oferă un mediu de joacă deosebit. Cu Windows Vista, jocurile preferate sunt mai uşoare, mai incitante şi mai distractive decât oricând. Selectaţi unul dintre numeroasele jocuri şi experienţe 3D formidabile într-un mediu de joc mai sigur pentru întreaga familie.

Productivitate - Timpul este preţios. Mai mult decât oricând, aveţi nevoie de un sistem care este simplu, facil, natural şi chiar plăcut — astfel încât să puteţi termina treaba şi să vă concentraţi asupra lucrurilor care contează cel mai mult în viaţă.

Comunicare - Acum este mai sigur şi mai simplu să intraţi în legătură cu persoanele care contează cel mai mult. Indiferent dacă optaţi pentru voce, video, fotografii sau text — aveţi o paletă de opţiuni impresionantă cu Windows Vista.

Pentru întreprinderi mici

Noile îmbunătăţiri de securitate, mobilitate şi productivitate din Windows Vista Business vă ajută să efectuaţi rapid activităţile, pentru a vă putea concentra asupra lucrurilor care contează cel mai mult: afacerile dvs

Copii de rezervă şi ajutor pentru protejarea datelor - Datele dvs de afaceri sunt nepreţuite — Windows Vista Business are caracteristici avansate, intuitive şi automate de siguranţă şi protecţie a datelor, astfel încât atenţia dvs să se concentreze într-o măsură mai mică asupra datelor şi într-o măsură mai mare asupra clienţilor.

Lucraţi mai eficient - Cu Windows Vista Business, căutarea, utilizarea, gestionarea şi partajarea informaţiilor, pe PC, server sau Web, se realizează mai simplu şi mai rapid ca oricând.

Creştere şi schimbare - Windows Vista Business se bazează pe o fundaţie IT solidă şi reprezintă investiţia inteligentă de care afacerea dvs are nevoie astăzi şi în viitor.

Rămâneţi conectat - Afacerea dvs nu trăieşte într-un birou — merge oriunde mergeţi şi dvs. Cu Windows Vista Business, aveţi mijloace simple de conectare, comunicare, creare de reţele şi rezolvare a sarcinilor — indiferent dacă sunteţi la birou sau în călătorie.

Microsoft Office

Un mod nou pentru o întreprindere mai bună

Sistemul Microsoft Office 2007 este un set complet de software de birou și server care vă poate ajuta să simplificați modul în care dumneavoastră și angajații dumneavoastră conduceți afaceri. Ultima ediție oferă capacități noi semnificative pentru a mări productivitatea personală, simplifica modul în care oamenii lucrează împreună, simplifica procesele și gestionarea conținutului la nivel de întreprindere și a îmbunătăți calitea viziunii de afaceri din organizația dumneavoastră.

Cu sistemul Microsoft Office 2007, aveți posibilitatea să:

  • Măriți productivitatea individuală și maximizați impactul personal asupra rezultatelor afacerii.
  • Simplificați lucrul împreună indiferent de timp sau loc.
  • Simplificați procesele de zi cu zi ale afacerii și gestionarea conținutului la nivel de întreprindere
  • Extindeți și îmbunătățiți calitatea viziunii de afaceri din organizația dumneavoastră.

 

Windows Small Business Server
Windows Small Business Server

Windows Small Business Server 2008 este o soluție server completă, menită să vă ajute la păstrarea datelor într-un mediu sigur și de încredere, crescând astfel eficiența companiilor.

Deși este conceput pentru companii mici, Windows Small Business Server oferă facilități puternice altă dată disponibile doar marilor companii: e-mail, conectivitate la internet, web intern, acces de la distanță, suport pentru dispozitivele mobile, partajare de fișiere și imprimante, back-up & restore, toate la un preț accesibil.

Small Business Server și Essential Business Server reprezintă o oportunitate de business pentru companiile IT care doresc să își dezvolte și extindă afacerea oferind soluții și servicii IT pentru companii medii. Analiștii IT, de exemplu IDC, apreciază că piața de soluții și servicii IT va avea un ritm de creștere susținut în România în următorii ani, un trend de creștere mai mare decât în vânzarea de hardware și de software.RSS Feed Flux RSS